Stop

Onze meerwaarde

Werken met Beens Dredging betekent kiezen voor transparantie. We noemen de zaken bij de naam, betrekken u bij onze keuzes en kunnen elke letter in onze aanbieding toelichten en verantwoorden. Wilt u maximaal gebruikmaken van onze kennis en ervaring? Dan doet u er goed aan om ons vanaf het begin bij uw project te betrekken. We kunnen dan al in een vroeg stadium meedenken en de oplossingen naar voren brengen die kenmerkend zijn voor Beens Dredging. Slim en kostentechnisch interessant.

Wat doen we voor u

Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat deze werken vragen om creativiteit en vakmanschap. Daarom begint elke opdracht bij ons met een grondige inventarisatie. Pas als alles volstrekt helder is, gaan we op zoek naar de oplossing die voor u het gunstigste is. Soms is deze verrassend eenvoudig. Een andere keer komt er veel bij kijken. Een ding is zeker. Bij Beens Dredging bent u zeker van de meest effectieve oplossing.

Aangenaam kennis te maken

Beens Dredging legt zich toe op bagger-, kust-, en oeverwerken en is hierin zelfstandig opererend. Zelfstandig (of in combinatie) voeren we bagger-, kust en oeverwerken uit. Het transport en de afzet van de uitkomende baggerspecie behoort tot onze scope van werkzaamheden. Tevens bijvoorbeeld werkzaam- heden als het opsporen, verwijderen en plaatsen van zinkers. Beens Dredging is een onderdeel van Beens Groep. In combinatie met Beens Groep beschikken we over een ruime vloot en specialistisch materieel.